Det här tycker jag inte om...

Denna sida är nu öppnad fr o m 080425 –


2008 Jag gillar varken hundskit på trottoaren... eller Arbetsförmedlingen, Af.
 
Af:s omänskliga behandling går inte att svälja! Nu är det inte handläggarna jag klagar på, eftersom de måste gör sitt jobb!
 
Om man av någon anledning förlorar ett jobb, t ex p g a en arbetsskada, så bör man ju faktiskt ta hänsyn till detta, även om ”den lille stackars individen” i systemet Sverige, inte har en chans att få en arbetsskada erkänd av div berörda myndigheter!
 
(Arbetsskadan försvinner ju inte bara för att ingen erkänner den)

 

     

 

Det räcker väl för tusan med att ”den stackars individen” redan har ett helvete p g a arbetsskadan! Plus förnedringen av det stora ljuget från vållande arbetsgivare!!! Varför då även bli förnedrad och sårad i själen igen, av div instanser i det fantastiska sociala välfärdslandet Sverige!? Bara för att Af/regeringen fått för sig att ”snygga till” siffrorna i det sanna arbetslöseländet, som faktiskt Sveriges sociala system själv förvållat!  
 

Inte nog med det, varför höja pensionsåldern!? Det är ingen arbetsgivare som vill anställa gamlingar! Redan vid 50+ är det problem!!! Det blir ju bara mer arbetslöshet p g a det! Skall gamlingarna prioriteras före arbetslösa ungdomar!???    

 

Skit in och skit ut har fått en ny betydelse...