Bild dagbok... vartefter jag hinner...

 

 

PS. Som vanligt kan man inte bara ta andras bilder... utan att fråga ägaren, t ex i det här fallet på min hemsida, gäller alltid Copyright, samt alla andra av mina hemsidor, eller andras hemsidor osv…

Så kontakta mig hellre HÄR, om någon bild verkar intressant för dig...

 

 

Veteranbilsrally från Biskopsudden runt stan...

2008-06-01

Georgia och jag tog bussen (47) till Biskopsudden och kolla in det årliga veteranbilsrallyt! Vi kollade runt och plåtade skönheterna, sen tog vi det lugnt i den gassande solen och åt medhavd mat och vin m m… Vi satt på höjden mittemot bilrampen där de kör upp x antal fordon som pressenteras!   

 

När nästan alla bilar och människor åkt hem, träffade vi på två glada trevliga snubbar! Vi hade ett långt trevligt samtal just innan vi skulle gå hem, med den pratglade Hans! ”bildploggare” m m "Maurice Flower" Han verkar vara med överallt på stan och "runt världen"!? Den andre betydligt tystare mannen är Polack, och är en aktivt målande konstnär, och han gör även karikatyrer m m, och heter Mieszko! Det visade sig senare att Georgia har en teckning på köksväggen, med en karikatyr av henne som han gjort på en Ålands/finlandsbåt 2001! Världen är bra liten ibland!

 

 

 

 

 

Slut...