Bild dagbok... vartefter jag hinner...

 

 

PS. Som vanligt kan man inte bara ta andras bilder... utan att fråga ägaren, t ex i det här fallet på min hemsida, gäller alltid Copyright, samt alla andra av mina hemsidor, eller andras hemsidor osv…

Så kontakta mig hellre HÄR, om någon bild verkar intressant för dig...

 

 

Tom Stocklassas Ateljé m m!

2008-06-10

När vi varit på Millesgården och tog spårvagnen till Ropsten, såg jag att Toms ateljédörr var öppen. Nu Galleri Shanghaj, (ej stavat med i)! Vi gick dit, men Tom var inte där, bara hans fru Sofie som verkade vara väldigt upptagen i telefonen... så vi gick vidare hemmåt... 

 

 

För ca 4-5 år sedan plåtade jag hans båt OLIVIA på Hundudden, Djurgården, samt Stickans Anderssons son Lasse som hade/har musikförlaget Rodeo Records AB!?

 

Jag plåtade även hans båt (Darling) och la ned en massa tid och arbete på plåtningen och bilderna! Sen har den snåla typen fräckhet att försöka ta över mina bilder nästan gratis!? Jag drog mig ur i sista stund, så Lasse blev säkert paff och långnäsad!

Han och Lasse ägde nästan två lika dana båtar, s k "Salongslup", men för något år sedan sålde Lasse sin båt!

 

Tom är även bra på marmorering & muralmålningar m m. Han var Painter/Scenic Artist för scenerna m m på filmen "Fanny och Alexander", av Ingmar Bergman.

 

Han har även en verksamhet med sin båt "Charter Olivia" och tar ut folk på sjön med mat och dryck m m.

 

Tom spelar även på Congas!

 

.